Dynamo Fastigheter

Bild2 - Gatuvy_200608 UTKAST

Ett hållbart samarbete mellan Ståhl & Hansson

Vi utvecklar och förvaltar bostadsfastigheter. Med lång och god erfarenhet av bygg- och fastighetsbranschen skapar vi välkomnande hem där människor har råd att trivas.

Företaget Dynamo är stöpt ur två företag, Ståhl & Ståhl med ”Hökerum Fastigheter” och Hanssons Hus AB ”H2 Entreprenad”. Genom lång erfarenhet från finansiering till förvaltning med Hökerum Fastigheter och H2’s hållbara och innovativa bostadsproduktion skapar vi ett samarbete som effektivt och kvalitativt utvecklar samhället i hela värdekedjan.

Hanssons Hus utför genom sitt koncernbolag H2 Entreprenad större bostadsprojekt, vårdboenden och lokalanpassningar runtom i Sverige. En ung uppstickare vars affärsmodell gett starkt resultat och ett stabilt företag. Produktionen omfattar ungefär 1500 enheter och omsätter ca. 1 miljard.

Ståhl & Ståhl äger och förvaltar fastigheter i Borås, Jönköping och Ulricehamn genom ”Hökerum Fastigheter”. Verksamheten, med mer än 50 års historia har för närvarande ett fastighetsbestånd som omfattar ca. 1 250 bostäder och 85 000 kvm lokalyta. Inom koncernen pågår även utveckling av logistikfastigheter genom ”CH Square”. Idag finns färdigställda uthyrda ytor om ca 90 000 kvm och ytterligare 80 000 kvm är under produktion.


Färdigställda projekt

Björkvallen - Bålsta

Dynamo fastigheter har skapat rum för 44 nyproducerade hyreslägenheter på det som tidigare var en idrottsanläggning centralt placerad i Gamla Bålsta. Här bor våra hyresgäster nära affärer, förskolor, skolor, tågstation och påfart till E18. I området finns fina promenadstråk i skog och natur och det är också här man hittar många av Bålstas restauranger med olika inriktningar.